Nieuwjaarsconcert Amicitia-ensemble

Op zaterdag 14 januari om 20u geeft het Amicitia-ensemble van Hamont haar tweejaarlijks nieuwjaarsconcert.

Het belooft een luistergraag concert te worden met bekende melodieën uit het licht klassieke genre.

In 1981 begonnen met vier muzikanten, groeide het kwartet al snel uit tot twaalf muzikanten. Omdat het vrienden waren uit de harmonie kozen ze voor de naam Amicitia-ensemble . Zij verzorgden met veel succes recepties, huwelijksmissen en nieuwjaarsconcerten zowel in België als in Nederland. In 2011 kregen ze met Stephan Simons een nieuwe dirigent, die het repertoire uitbreidde met gekende werken van grote componisten en het Amicitia-ensemble klaarstoomt voor prachtige concerten voor jong en oud.

Het nieuwjaarsconcert gaat door in de kapel van het Sint-Jan-Berchmanstehuis, Bosstraat 7, Hamont.
Inkom 8€

Omwille van het beperkt aantal plaatsen dient u te reserveren ofwel telefonisch op 011-621 600 ofwel via de website: www.amicitia-ensemble.be

uitnodiging